Wie zijn wij?


"VD&P is klein en persoonlijk en ze leggen juridische zaken goed uit," aldus Pieter Dingerdis, directeur DTR

Download onze brochure

Over VD&P

Wij zijn een jong en dynamisch juristenkantoor en incassobureau, gespecialiseerd in debiteurenbeheer, incasso, het innemen van leaseobjecten en juridische advisering en procesvoering. Als een incasso moet worden vervolgd met een gerechtelijke procedure, dan geven wij daar onmiddellijk invulling aan. Wij adviseren tevens op diverse rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht en vennootschapsrecht.

Dankzij onze kennis en ervaring bieden wij u een effectieve totaaloplossing. U kunt het gehele traject, van debiteurenbeheer tot juridische procedures, aan ons uitbesteden, zonder dat dossiers overgedragen hoeven te worden. Dat heeft belangrijke voordelen: u heeft één aanspreekpunt binnen ons kantoor en wij hebben korte communicatielijnen. Daardoor bent u altijd verzekerd van een snelle terugkoppeling.

VD&P juristen maakt deel uit van Venture Group, een krachtige holding die wereldwijd actief is en meer dan 800 medewerkers heeft. Onder deze holding horen ook de bedrijven: Vadain, Vadain International, Instyle concepts, V-Access, Equinord, VConsyst, Uw HuismeesterInto The Source en Hanzeland Personeelsdiensten. Elk actief in verschillende branches.