MVO


Stichting Sampark

www.sampark.nl

MVO

VD&P juristen vindt ondernemen met aandacht voor mens en milieu een vanzelfsprekendheid. Zo kiezen we voor 100% gerecycled papier, scheiden we al onze afvalstromen en zijn al onze dossiers digitaal, waardoor we zo weinig mogelijk printen. Daarmee sparen we het milieu!

Maar we hanteren ook een duurzaam personeelsbeleid. Persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk en een groot aantal van onze medewerkers volgt een opleiding. Ook zijn er regelmatig stagiaires bij ons werkzaam.

Sponsoring en donaties
Via onze holding Venture Group besteden we jaarlijks een vast percentage van de winst aan sponsoring en donaties aan goede doelen. Venture Group toont haar maatschappelijke betrokkenheid door het steunen van het plaatselijke verenigingsleven. Ze is topsponsor van Sportclub Genemuiden en sponsor van volleybalvereniging Ruutvoorn, ruitersportvereniging De Zwartewaterruiters en Stichting Vloerbedekkingmuseum Genemuiden.

Stichting Sampark
VD&P steunt elk jaar Stichting Sampark met enkele donaties. Stichting Sampark, opgericht in 2007, is een initiatief van Venture Group, ontstaan vanuit de wens om niet alleen zakelijk in India actief te zijn maar ook te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het land. De stichting richt zich op educatie op het platteland en in de sloppenwijken van Delhi. Download de brochure!