Disclaimer


Corporate VD&P.jpg


De afdeling Marketing en Communicatie van VD&P juristen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. U herkent de website van VD&P juristen aan het logo linksboven op iedere pagina. U mag verwachten dat de informatie op onze website correct, actueel, leesbaar en begrijpelijk is. Ook mag u verwachten dat andere websites waarnaar wij voor verdere informatie verwijzen door ons als interessant zijn beoordeeld. Uiteraard zijn wij niet verantwoordelijk voor de exacte inhoud van deze websites. 


Auteursrecht
Het is toegestaan om voor persoonlijk gebruik de inhoud van onze website te gebruiken. VD&P juristen behoudt zich het auteursrecht voor alle informatie op deze site, zoals de logo’s, geplaatste berichten en foto’s. Wilt u hier toch op een andere manier gebruik van maken, neem dan contact op met de afdeling marketing en communicatie van VD&P juristen.


Browsers
Onze website is gebouwd op basis van alle recente versies van de browsers Firefox, Internet Explorer, Chrome en Safari. De vormgeving van onze website kan afwijken, wanneer u gebruik maakt van oudere versies van deze browsers. 


Fouten of onvolledige informatie
Ondanks dat de afdeling Marketing en Communicatie van VD&P juristen zijn uiterste best doet om te zorgen dat de inhoud correct is, kan het voorkomen dat u een fout tegenkomt. Ziet u een fout op onze website of ontbreekt er naar uw mening informatie? Of kunt u iets niet vinden? Neem dan vooral contact met ons. Wij beoordelen uw aanvraag en doen ons uiterste best de site hiermee te verbeteren.