Over ons

Wij zijn sinds 1990 actief in de juridische en automotive markt
als juristenkantoor en incassobureau.

Oorsprong

De oorsprong van ons bedrijf ligt in het afronden van de rechtenstudie van Harry van Dalfsen. Van Dalfsen is grondlegger van Venture Group, de holdingmaatschappij waar wij onderdeel van uitmaken.

Na het afronden van zijn rechtenstudie, in 1990, begint hij een juridisch bedrijf dat zich met name richt op het bedrijfsleven: Van Dalfsen, Aalders en Partners, wat later is omgedoopt tot VD&P juristen. De kracht van ons bedrijf ligt, net als de andere bedrijven die onder deze holding vallen, in het totaalpakket dat we bieden. Voor VD&P juristen is dit van incasseren tot procederen.

Missie

Het behalen van maximale resultaten voor onze klanten op het gebied van incasso en juridische advisering en procesvoering.

Dat bereiken we door het hanteren van een optimaal incassoproces, deskundige procesvoering en advisering. Als het kan met instandhouding van de relatie met de debiteur.

Onze kernwaarden zijn:

  • Deskundigheid
  • Efficiency
  • Betrokkenheid

Onze specialiteiten

Minnelijke Incasso

Heeft u klanten die na een profitletter nog niet betalen? VD&P helpt u graag verder. Lees hier meer.

~

Gerechtelijke Incasso

Zoekt u ervaren juristen die u kunnen verdedigen in een rechtszaak? Onze juristen hebben gezamenlijk meer dan 40 jaar ervaring. Lees hier meer.

i

Pre-incasso

Als uw debiteur niet betaalt, wilt u een partij die u kan helpen dit op te lossen. Onze incassomedewerkers hebben al meer dan 20 jaar ervaring. Lees hier meer.

Huurrecht

Heeft u huurders die de huur niet betalen, of een ander huurgeschil? VD&P helpt u graag. Lees hier meer.

Arbeidsrecht

Heeft u een geschil met een werknemer, of wilt u goede arbeidsvoorwaarden op papier? VD&P heeft al meer dan 20 jaar ervaring. Lees hier meer.

Contractenrecht

Wilt u dat iemand meekijkt met uw algemene voorwaarden of een waterdicht contract voor u opstelt? Lees hier meer.

Waarom werken met VD&P?

Jarenlange ervaring

Bij VD&P hebben we jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen wij u zo goed mogelijk helpen.

Persoonlijk contact

Onze medewerkers werken waar nodig nog ‘ambachtelijk’. Dossiers worden met de hand nagekeken en geautomatiseerd waar mogelijk. Dit voorkomt fouten en zorgt ervoor dat wij écht inhoudelijk veel weten van uw zaak.

Meer dan 600 zaken per maand

Onze juristen en incassomedewerkers behandelen gezamenlijk meer dan 600 zaken per maand. Dit betekent dat we altijd op het scherp van de snede werken en onze ervaring écht aantoonbaar is. Meer weten, lees onze Meesterlijk online nieuwsbrieven, of neem contact op.

We helpen u graag